Betona izstrādājumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AG Industrial, Industriālās šļūtenes

Brīvības gatve 403, Rīga, LV-1024
Uztīšanas iekārtas šļūtenēm, elektrības vadiem. Gumijas loksnes. Blīvējumi. PTFE lentes un materiāli. Ūdens, Gaisa, Pārtikas produktu, ventilācijas šļūtenes. Šļūtenes pneimotransportam Naftas produktu, Ķimikāliju, Tvaika šļūtenes. Šļūtenes betonam, abrazīviem materiāliem, Smilšu strūklas, strūklai. Šļūtenes krāsošanai, ielu

Talsu meliorators, SIA, Lego bloki

Kasparu 8, Stende, Talsu nov., LV-3257
Apraksts:

"Talsu meliorators" SIA veiksmīgi darbojas meliorācijas jomā. Melioratīvo, hidrotehnisko, mežu un pagastu ceļu būvniecība, kūdras ieguve un realizācija, aku grodu un vāku, pamatbloku ražošana un realizācija. Dzelzsbetona izstrādājumi, caurtekas, teknes, kanalizācija, projektēšana.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Res Publica, SIA, žogi un vārti

Zaķumuiža, "Vecozoli" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts: SIA "Res Publica" nodarbojas ar visa veida žogu un vārtu ražošanu un montāžu.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Ziemeļu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas serviss:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5b-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

Aivars-K, SIA, Akmeņkaļu darbnīca

Saulrītu 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Aivars-K - kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana Cēsīs. Kapu apmales, akmens apstrāde, granīta kāpnes, kapu labiekārtošana, skulptūras, Valmiera, Vidzeme, Latgale, Kurzeme, Zemgale, Smiltene, Salacgrīva, Limbaži, Stalbe.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Krāsošanas iekārtas, LDE LINING, tirdzniecība, noma, remonts

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi:: ✓ Destilēšanas iekārtas ✓ Industriālās iekārtas ✓ Industriālā ventilācija ✓ Poliuretāna putas un poliurea Specializācija:: Industriālo iekārtu Graco un citu krāsošanas iekārtu tirdzniecība un serviss. Jau 7 gadus esam Latvijas tirgū, kompānijā strādā pieredzējuši speciālisti ar vairāk kā 12 gadu pieredzi. Krāsošanas iekārtas SIA ir viens no līderiem savā nozarē. Speciālisti arī piedāvā sniegt apmacības un konsultācijas.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Bendzulis, akmeņkalis Balvos

Sporta 13a, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Bendzulis ir rūpīgs akmeņkalis Balvos. Piedāvājumā ir dažādu akmens izstrādājumu izgatavošana pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam kapakmeņus, pieminekļus un citus objektus.

Angava, SIA

Viļakas 18, Rēzekne LV-4604
Apraksts:

Instrumentu veikali "Angava".

Straupes akmeņkaļu darbnīca

Straupe, "Dimantas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Par akmeņkali:

Strādāju pārsvarā ar Latvijas laukakmeni, izgatavoju pieminekļus, oriģinālus darbus no plēstā laukakmens - strūklakas, stabus, pakāpienus, palodzes, mūrīšus, pamatakmeņus, apmales, skulptūriņas, sporta balvas, soliņus. Strādāju arī ar zviedru melno granītu un somu pelēko un brūno granītu - gatavoju pieminekļus no zāģētām un pulētām plāksnēm, veidoju zīmējumus uz akmens - ainavas, portretus. Pēc vajadzības uzstādu pieminekļus kapos visā Latvijas teritorijā, kā arī sniedzu padomu, kā to paveikt pašu spēkiem.

VIDZEMES BŪVSERVISS, SIA

Piebalgas 85, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets Mūsu priekšrocības: ✓ Plašs preču klāsts būvniecībai, remontam un dārza darbiem ✓ Materiālu aprēķinu kalkulators ✓ Ātra piegāde ✓ Zinoša un atsaucīga darbinieku komanda ✓ Pasūtījumi tiek pieņemti visā Latvijas teritorijā un ES valstīs ✓ Pastāvīgo klientu priekšrocības

RĪGAS BŪVSERVISS, Daugavpils filiāle

18.novembra 127a, Daugavpils LV-5404
Par uzņēmumu: Savas darbības laikā "Rīgas Būvserviss" no nelielas firmiņas izaudzis par nopietnu uzņēmumu ar plašu preču – būvmateriālu, santehnikas, apdares materiālu - sortimentu un pakalpojumu klāstu. Būvmateriālu interneta veikalā Buvserviss.lv ir viss nepieciešamais, lai uzbūvētu māju no pamatiem līdz jumtam, veiktu iekštelpu apdari un iekārtotu piemājas dārzu. Mēs spējam būt universāli un elastīgi pielāgojamies klientu vēlmēm un vajadzībām. Būvmateriālu piegāde visā Latvijas teritorijā un ES valstīs.

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
izmaksas, keramzīts, keramzīts cena, keramzīts grīdām, beramais keramzīts, keramzīta cena, flīzēšanas izstrādājumi , remonts, betona aizsardzība, betona apstrāde, metālizstrādājumi, stiprinājumi, skrūves un stiprinājumi

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

DFDS Seaways, Prāmju pasažieru un kravu pārvadājumi

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi uz DFDS prāmjiem:

Mūsu prāmji ir paredzēti, lai jūs savu atvaļinājuma mērķi sasniegtu atpūtušies un labā noskaņojumā. Tie ir moderni un plaši, var lepoties ar lieliskiem restorāniem un bāriem, rotaļu laukumiem un veikaliem. Ceļotājiem tiek piedāvāta izmitināšana, ēdināšana un plašs veikalu tīkls. Ceļojuma laikā ikviens spēs kvalitatīvi un pilnvērtīgi pavadīt laiku gan ģimenes, gan draugu lokā.